C.F. ESPLAIS

6-6

F. BASE ROSES 1 - FC L'ESCALA 8

Alineació: Nizar, Joan, Iván, Marcos, Oscar, Joel, Didac / Iker, Aleix, Pau.

Gols : 0-1 min.2 Marcos, 1-1 min.5 nº9, 1-2 min.8 Joel /Descans/ 1-3 min.15 Marcos /Descans/ 1-4 min.23 Joel, 1-5 min.26 Nizar 1-6 min.28 Joel /Descans/ 1-7 min.34 Joel, 1-8 min.38 Joel.

Avui hem començat jugant amb: Nizar, Joan, Iván, Marcos, Oscar, Joel, Didac. Hem estat molt bé als dos primers minuts fins que hem marcat. Llavors tothom ha volgut anar endavant i una mica per lliure, lo que ha propiciat 3 o 4 minuts força caòtics fins que ens han empatat. A partir de l’empat ens hem tornat a posar les piles això si sense fer molt de perill i a les acaballes del quart hem marcat aprofitant que hem tirat molt bé un corner. Hem estat lleugerament superiors encara que ha estat un quart molt igualat.

Al segon període hem sortit amb: Joan, Nizar, Oscar, Aleix, Marcos, Iker, Pau. Només començar ja hem demostrat que tornàvem a estar posats en el partit i hem dominat molt i creat tres o quatre bones ocasions de les quals n’hem aprofitat una. Els rosincs amb prou feines han inquietat la nostra porteria.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan, Nizar, Iván, Aleix, Joel, Iker, Didac. Hem estat molt superiors i encara podiem haver fet algun gol més.

Al darrer quart hem sortit amb: Iker, Joan, Iván, Aleix, Didac, Joel, Pau. Els locals molt desanimats pel resultat han baixat els braços i ens hem “passejat” poden ampliar tranquil.lament el marcador. Al minut 5 han entrat en Marcos, l’Oscar i Nizar per l’Iván, l’ Aleix i en Didac.

En definitiva victòria merescuda pels escalencs davant un rival que ho ha posat força difícil els dos primers quarts, a partir de llavors clar domini visitant i victòria sense paliatius. Han jugat de porter en Joan dos parts i en Nizar i l’Iker una part cadascun.