BASE L'EMPORDANET

5-3

FC L'ESCALA 7 - CF ESPLAIS 5

Alineació: Nizar; Oscar, Iker; Narcís, Marcos, Joel; Didac / Oriol, Pau.

Gols : 0-1 min.1 nº2 (p), 1-1 min.2 Joel, 2-1 min.7 Marcos, 2-2 min.9 nº4 /Descans/ 3-2 min.11 Joel, 4-2 min. 15 Marcos, 4-3 min.17 nº7, 5-3 min.19 Joel /Descans/ 5-4 min.22 nº4, 6-4 min.25 Joel /Descans/ 7-4 min.31 Marcos, 7-5 min.33 nº2 (p)

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Oscar, Iker; Narcís, Marcos, Joel; Didac. Primer quart molt igualat. Encara que els escalencs han gaudit d'alguna ocasió més que el rival. Com darrerament hem sortit una mica adormits al terreny de joc.

Al segon període hem sortit amb: Iker; Nizar, Oscar; Marcos, Oriol, Joel; Pau. Només començar aquest quart hem anat per feina i a part del gol al primer minut hem gaudit de diverses i clares ocasions incloent-hi un penalti que hem fallat. Els castellonins no han creat perill a part del gol que ha vingut per un petit "despiste" defensiu. Hem estat força superiors als rivals i això ha sigut decisiu de cares al desenvolupament posterior del partit ja que hem anat mantenint l'aventatge que hem aconseguit en aquest període.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Iker; Nizar, Narcís; Didac, Oriol, Joel; Pau.

Hem estat lleugerament superiors ja que hem desaprofitat unes quantes ocasions i ells han marcat en la única que han tingut

Al darrer quart hem sortit amb: Nizar; Narcís, Oscar; Marcos, Oriol, Iker; Didac. Ha sigut un quart molt igualat encara que els escalencs han merescut alguna cosa més.

En definitiva victòria merescuda, encara que podia haver estat més àmplia dels escalencs davant un rival que ho ha posat força difícil . Han jugat de porter en Nizar i l’Iker dues parts cadascun.