F.C. L'ESCALA

3-8

CF ESPLAIS 3 - FC L'ESCALA 8

Alineació: Nizar; Joan, Iván; Narcís, Marcos, Iker; Didac / Oscar, Jordi, Aleix, Oriol, Joel, Pau.

Gols : 0-1 Didac (min.1), 0-2 Didac (min.8), 0-3 Didac (min.10) /Descans/ 1-3 Xavi (min.11), 1-4 Joel (min.13), 1-5 Joel (min.14), 2-5 Xavi (min.19) /Descans/ 3-5 nº6 (min.21), 3-6 Joel (min.22), 3-7 Joel (min.23) /Descans/ 3-8 Iker (min.34).

Bon partit el jugat avui pels escalencs en un camp que no estava en gaire bon estat. Resultat just vist els mèrits dels dos equips.

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Joan, Iván; Narcís, Marcos, Iker; Didac. Primer període amb domini escalenc, els locals amb prou feines han passat de mig camp. A part dels tres gols els visitants han gaudit d’alguna ocasió més, això si no gaire clares.

Al segon període hem sortit amb: Iker; Oscar, Jordi; Aleix, Oriol, Joel; Pau. Segon quart en que els escalencs han dominat més i a part dels dos gols han disposat de vàries i clares oportunitats per marcar. Els castellonins han aprofitat les dos ocasions de gol que han tingut marcant dos grans gols.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Nizar, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Didac. Periode calcat al segon, major domini escalenc disposant de moltes oportunitats de gol i els locals han marcat en l’única vegada que s’han acostat a la porteria rival mitjançant un gran llançament de falta. Al minut cinc ha entrat en Pau per en Joel.

Al darrer quart hem sortit amb: Nizar; Oscar, Jordi; Joel, Oriol, Iker; Aleix. Igual que als altres períodes els escalencs han dominat i han disposat de bastantes ocasions per marcar. Al minut cinc ha entrat en Pau per en Joel i Joan per l’Iker.

En definitva, victoria justa escalenca davant un rival que no ha pogut fer res davant la superioritat que ha mostrat el FC L'Escala. Avui han jugat de porter en Nizar dues parts i l’Iker i en Joan una part cadascun.