Pª U. FIGUERES

1-7

FC L'ESCALA 2 - CE EMPURIABRAVA 0

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Nizar, Marcos, Oscar; Pau / Jordi, Narcís, Oriol, Joel.

Gols : 1-0 Marcos (min.4) /Descans/ 2-0 Narcís (min. 17) /Descans/ 2-0 /Descans/ 2-0.

Partit molt travat i amb poca continuïtat en el joc, degut a que els visitants han plantejat un partit ultradefensiu posant quatre jugadors a darrera que no han passat pràcticament cap vegada de mig camp. A part el 90% de les jugades d’atac eren xuts a seguir que feia el seu porter sense portar cap mena de perill ja que la nostra defensa i porters han estat molt atents tot el partit, de fet només han tingut una ocasió de gol en un corner. S’ha de destacar que el seu número 11 és molt bon jugador però degut al plantejament del seu equip estava totalment sol per atacar. Tot i això l’equip escalenc ha gaudit de sis-set ocasions per marcar a part dels dos gols marcats i ha fet un partit molt seriós en totes les seves línees.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván; Nizar, Marcos, Oscar; Pau Ha costat molt crear perill degut a l'estil de joc dels visitants i no s’ha creat la primera ocasió fins el minut 4, que hem marcat de penalty (molt rigorós), després amb prou feines hem tingut tres ocasions més per marcar. S’ha dir que ens han anul.lat un gol per fora de joc que era legal (potser compensant l’error del penal assenyalat anteriorment).

Al segon període hem sortit amb: Joan; Nizar, Jordi; Narcís, Oriol, Marcos; Joel. La mateixa tònica del primer quart hem creat tres ocasions de gol això si no massa clares i n’hem aprofitat una.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Aleix, Iván; Joan, Oscar, Joel; Pau. Potser ha estat el pitjor període en quant al joc desplegat, a part només hem gaudit d’un parell d’ocasions.

Al darrer quart hem sortit amb: Nizar; Iván, Jordi; Marcos, Oriol, Oscar; Narcís. S’ha començat molt fort creant un parell d’ocaions de gol als primers instants. Després l’equip ha abaixat una mica el pistó (no s’han creat ocasions de gol) i als tres últims minuts s’ha tornat a apretar això si sense aprofitar cap de les oportunitats de les que s’ha gaudit Al minut cinc ha entrat en Joel per en Jordi.

En definitva, partit complicat però molt seriós dels costaners degut al plantejament defensiu que ha desplegat el CE Empuriabrava. S'ha de remarcar que l'equip els últims dos partits no ha tingut l'encert de cara a porteria que te normalment, la qualitat del joc de conjunt no ha pas baixat.Avui han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun.