1-3

FC L'ESCALA 0 - CF PERALADA 1

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Joel, Oriol, Iker; Pau / Nizar, Jordi, Narcís, Marcos, Oscar, Didac.

Gols : 0-0 /Descans/ 0-0 /Descans/ 0-0 /Descans/ 0-1 nº5 (min.33).

Victoria dels de Peralada en un partit molt igualat on les defenses s’han imposat clarament als atacs, encara que cap dels dos equips ha utilitzat un tàctica defensiva. Molta lluita i intensitat per part dels dos equips en un partit molt entretingut.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván; Joel, Oriol, Iker; Pau. Inici de quart amb lleuger domini escalenc, ja que al primer minut ha gaudit d’una ocasió claríssima de gol, que si hagués entrat probablement hagués canviat el signe del partit. A partir del minut quatre domini altern amb una ocasió de gol per equip.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Nizar, Jordi; Narcís, Marcos, Oscar; Didac. Igual que a la segona meitat del primer quart domini altern i una opurtunitat per avançar-se en el marcador per equip. Molta lluita i entrega per part dels dos conjunts.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Aleixr, Iván; Joel, Oriol, Iker; Pau. La tònica del partit ha seguit exactament igual. Els visitants en aquest quart no han gaudit de cap ocasió de gol clara per part dels escalencs només n’han gaudit d’una això si claríssima ja que han desaprofitat un penalti.

Al darrer quart hem sortit amb: Nizar; Joan, Jordi; Narcís, Marcos, Oscar; Didac. Els escalencs han començat molt be aquest període i fins al minut dos han dominat lleugerament creant fins i tot una ocasió per marcar. A partir del 0-1 que s’ha marcat al minut tres en una jugada a pilota parada, els visitants han passat a dominar el partit aprofitant el petit desconcert que l’equip escalenc ha patit al encaixar el gol, creant un parell d’ocasions de gol per ampliar l’avantatge. Als últims dos minuts els escalencs han apretat per intentar igualar el matx però no ha pogut ser.

En definitva, partit de molt de mèrit el jugat pels escalencs ja que s’ha de remarcar que l’equip contrari ha jugat amb quatre jugadors del 2002. Felicitar una altra vegada als jugadors escalencs per l’enorme esforç que han realitzat avui. Avui han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun.