C.F. ESPLAIS

3-3

FE FIGUERES 1 - FC L'ESCALA 7

Alineació: Nizar; Joan, Jordi; Joel, Oriol, Iker / Aleix, Iván, Narcís, Marcos, Oscar, Pau.

Gols : 0-1 Iker (min.2), 1-1 nº8 (min.4), 1-2 Iker (min.9) /Descans/ 1-2 /Descans/ 1-3 Iker (min,24), 1-4 Iker (min.27) /Descans/ 1-5 Joel (min.32), 1-6 Narcís (min.35), 1-7 Joan (min.38)

Victoria justa dels escalencs en un partit jugat amb molta intensitat per part dels dos equips. El marcador final ha estat massa abultat pel que s’ha vist sobre el terreny de joc.

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Joan, Jordi; Joel, Oriol, Iker. Tots dos equips han jugat aquest període amb només sis jugadors ja que a l’equip figuerenc li faltaven jugadors. Inici de partit amb domini escalenc que ho ha sabut aprofitar per avançar-se en el marcador al minut dos. Després els escalencs han gaudit d’una ocasió molt clara per ampliar el marcador però han estat el figuerencs que han empatat gràcies a una bona jugada. A partir de l’empat els visitants han tornat a agafar les regnes del partit però això si sense crear gairebé ocasions de gol. A partir del minut quatre domini altern amb una ocasió de gol per equip. Quan tothom pensava que s’acabaria aquesta part amb l’empat al marcador el FC L’Escala ha marcat al darrers instants de quart.

Al segon període hem sortit amb: Nizar; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Oscar; Pau. Tots dos equips ja han pogut disposar de set jugadors, els locals han incorporat a tres jugadors del 2002. Període molt igualat en que cap dels dos equips s’ha aconseguit imposar, això si els escalencs han gaudit de dues ocasions de gol més que els figuerencs.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joel; Nizar, Jordi; Marcos, Oriol, Oscar; Iker. La tònica del partit ha seguit exactament igual que al segon període, molta lluita i intensitat per part dels dos equips. El FC L’Escala ha sabut aprofitar les seves oportunitats per marcar dos gols més.

Al darrer quart hem sortit amb: Iker; Aleix, Iván; Narcís, Joel, Joan; Pau. Potser ha estat el quart més desequilibrat de tot el matx, els locals s’han desinflat una mica i d’això n’ha tret partit l’equip escalenc per marcar tres gols més. L’equip local no ha gaudit de cap ocasió de gol per poder reduir l’avantatge visitant. Al minut cinc ha entrat en Nizar per en Joel.

En definitva. partit molt ben jugat per part dels escalencs, victoria justa encara que el resultat és una mica enganyós perquè ha costat molt més del que indica el resultat final. La FE Figueres ha millorat molt respecte al darrer enfrontament que vanm tenir contra ells. Felicitar novament als jugadors escalencs per l’enorme esforç que han realitzat avui, ja que igual que en el darrer partit contra el CF Peralada l’equip figuerenc ha fet jugar a tres nens del 2002. Avui han jugat de porter en Nizar dues parts i en Joel i l’Iker una part cadascun.