2ªTrobada Intercomarcal Futbol-7 (Dissabte, 5-6-2010)

FC L'ESCALA 3 - FE PALAMÒS 3 (1er partit)

Alineació: Joan; Nizar, Iván; Oscar, Oriol, Joel; Pau / Aleix, Jordi, Narcís, Marcos, Iker, Didac.

Gols : 0-1 (min.4), 0-2 (min.7), 1-2 Joel (min.14) / Descans/ 2-2 Iker (min.19), 3-2 Marcos (min.24), 3-3 (min.30)

Avui els parits han constat tots de dues parts de 15 minuts.

Partit molt disputat entre dos grans equips. El partit ha començat amb domini per part dels palamosins ja que els escalencs han començat força desconectats del partit, això ho han aprofitat els visitants per avançar-se ràpidament en el marcador. A partir de llavors el matx l'ha passat a dominar clarament l'equip escalenc gaudint d'un parell d'ocasions per empatar el partit, però ha estat la FE Palamòs que ha fet el 0 a 2 en un contracop rapídissim. Els locals no han baixat els braços i han seguit dominant en el joc i han reduit distàncies en el marcador al minut catorze, d'aquí al final de la primera part els escalencs han desaprofitat dues-tres ocasions de gol per empatar el partit.

A la segona part el partit ha seguit igual el FC L'Escala dominant i apretant de debó per remuntar el partit, cosa que ha aconseguit en cinc minuts d'inspiració situant el simultani en un 3 a 2 a falta de cinc minuts per acabar el partit. Els locals encara han gaudit d'una clara ocasió per ampliar el marcador però no l'han sabut aprofitar i quan tothom ja donava per feta la victòria escalenca ha arribat l'empat a tres al darrer minut de partit mitjançant una falta executada magistralment pel nº5 palamosí. Ha jugat de porter en Joan tot el partit.

FC L'ESCALA 6 - ESCOLA PIA D'OLOT 1 (2n partit)

Alineació: Joan; Nizar, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Didac / Aleix, Jordi, Oscar, Oriol, Iker, Pau.

Gols :1-0 Joel (min.3), 2-0 Joel (min.7), 3-0 Joel (min.11), 4-0 Marcos (min.14) /Descans/ 5-0 Narcís (min.19), 5-1 (min.21), 6-1 Iker (min.25)

Victoria escalenca davant un equip que ha vingut amb moltes baixes (ha fet venir quatre nens nascuts el 2004). Partit que no ha tingut gaire història perquè els escalencs han sigut molt superiors al seu rival. Els locals han aprofitat per fer jugar a diversos jugadors en posicions no habituals. S'ha de remarcar el bon paper que ha fet l'Escola Pia d'Olot perquè jugar amb quatre nens més petits es nota i molt, tot i això han lluitat al màxim de les seves possibilitats i no han defallit mai. Si hagués vingut amb l'equip complet el partit hagués estat molt renyit perquè ja es coneixien de l'any passat i els dos equips eren d'un nivell similar. Han jugat de porter en Joan i en Joel una part cadascun.

FC L'ESCALA 5 - CE GARRIGUELLA 0 (3er partit)

Alineació: Nizar; Aleix, Jordi; Oscar, Oriol, Joel; Marcos /Joan, Iván, Narcís, Iker, Didac, Pau.

Gols :1-0 Oriol (min.3), 2-0 Marcos (min.7), 3-0 Marcos (min.9) / Descans/ 4-0 Joan (Min.16), 5-0 Iker (min.22)

Partit que la TV Canal 10 transmetrà el Dilluns 21 Juny i Dimarts 22 Juny aproximadament a partir de les 21:30h-21:45h. Partit en que els escalencs han fet valer la seva qualitat i s'ha imposat clarament al seu rival. El CE Garriguella que ja el coneixiem de la Lliga Comarcal, avui no ha tingut el seu millor dia i no ha pogut fer res davant un rival que li ha sortit un partit rodó. Ha jugat de porter tot el partit en Nizar.

No podem oferir les imatges del partit perquè el càmara estava col.laborant en la Organització de la Trobada.