FUTBOL BASE ROSES

9-1

FC L'ESCALA 0 - CE LLANÇÀ 7

Alineació : Nizar, Joan, Ivan, Joel, Oscar, Iker i Didac / Jordi, Pau, Narcís, Oriol, Marcos, Aleix.

Gols: 0-1 m. 4 nº10 0-2 min.5 nº5, 0-3 min. 8 nº15 /Descans/ 0-4 min. 12 nº8 /Descans/ 0-5 min. 28 nº10 /Descans/ 0-6 min. 37 nº10, 0-7 min. 38 nº11

Hem començat jugant amb : Nizar, Joan, Iván, Joel, Oscar, Iker i Didac .Els primers dos minuts domini altern amb una ocasió per cada equip. A partir del gol domini abassegador dels llançanencs que podien haver fet algun gol més.
Al segon quart hem sortit jugant amb: Nizar, Jordi, Pau, Narcís, Oriol, Marcos i Aleix. El CE Llançà ha sortit molt fort que ha gaudit de 3-4 ocasions clares que ha aturat molt bé el nostre porter. Ens els últims dos minuts d'quest periode ens hem tret el domini de sobre i ens hem acostat en un parell d'ocasions.
En el tercer quart, hem sortit jugant amb: Joan, Nizar, Iván, Joel, Oscar, Iker i Didac. Aquest tercer quart ha estat el més equilibrat tant en del domini del joc com en les ocasions, que n'han tingut un parell cada equip
Al darrer quart, hem sortit jugant amb: Joan, Pau, Jordi, Narcís, Aleix, Marcos i Oriol. Domini dels visitants encara que sense crear perill, els escalencs s'han acostat en un parell d'ocasions també sense massa perill. Ha estat als dos últims minuts que han tornar a incrementar el compte golejador.
En definitiva derrota clara i merescuda davant un rival que ha demostrat ser un gran equip, ja que a part de tenir molta planta també ha demostrat que sap jugar a futbol. Avui s'ha de destacar que l'equip ha lluitat molt però no ha estat tant fi com en altres partits, a part de que ens hem enfrontat al que el més segur que sigui l'equip més fort de la Competició.