Trobada CF Esplais (Dissabte, 5-12-2009)

FC L’ESCALA 6 - EF BASE L'EMPORDANET 0 (1er Partit)

Alineació : Nizar; Joan, Iván; Didac, Oscar, Joel; Pau /Jordi, Narcís, Oriol, Iker, Aleix.

Gols : 1-0 min. 1 Oscar, 2-0 min. 5 Joel /Descans/ 3-0 min. 11 Aleix, 4-0 min. 15 Oriol, 5-0 min. 17 Narcís, 6-0 min. 19 Aleix

S’ha de remarcar que els partits d'aquest Torneig ha tingut una durada de 20 minuts (10 per part). Partit en que els escalencs han estats superiors al rival, que ha demostrat un bon nivell ja que s'ha de tenir en compte que han començat a jugar aquest any. A la primera part han jugat : Nizar; Joan, Iván; Didac, Oscar, Joel; Pau i a la segona : Joan; Nizar, Jordi; Narcís, Oriol, Iker; Aleix.

EF NAVATA 2002 0 – FC L’ESCALA 0 (2n Partit)

Alineació : Iker; Nizar, Iván; Narcís, Oriol, Joel; Pau / Joan, Jordi, Oscar, Didac, Aleix.

Gols: 0-0 /Descans/ 0-0

S'ha de remarcar que el EF Navata jugava amb l'equip de 2n any Prebenjamí. Major domini del Navata i defensa èpica dels escalencs que només han disposat d'un parell d'ocasions a la contra. Aquest empat ha tingut un regust de victòria per l'equip. A la primera part han jugat : Iker; Nizar, Iván; Narcís, Oriol, Joel; Pau i a la segona : Nizar; Joan, Jordi; Iker, Oscar, Didac; Aleix.

CF ESPLAIS "A" 2 – FC L’ESCALA 2 (3er Partit)

Alineació : Nizar; Joan, Jordi; Oscar, Oriol, Iker; Pau / Iván, Narcís, Joel, Didac, Aleix.

Gols : 0-1 min.4 Iker. 1-1 min. 5 nº7, 2-1 min. 7 nº7/Descans/ 2-2 min.14 Aleix

Empat inesperat i just davant un rival que s'ha mostrat molt lluitador. Al començament del partit s'ha sortit molt desconectats del partit i els locals han gaudit de dues ocasions força clares pero no han aconseguit marcar, tot el contrari que els escalencs que a la primera que han tingut l'han aprofitat avançant-se en el marcador. De totes maneres el CF Esplais ha seguit igual i ha remuntat el partit en dos minuts i encara hauria pogut tornar a marcar. A la segona part l'equip ha sortit diferent , més concentrats, dominant el partit però sense crear massa ocasions clares, a part del gol només n'hem tingut un parell més. En definitiva, empat que aquest cop ha tingut regust a derrota. A la primera part han jugat : Nizar; Joan, Jordi; Oscar, Oriol, Iker; Pau i a la segona : Joan; Nizar, Iván; Narcís, Joel, Didac; Aleix.

CF ESPLAIS "B" 1 – FC L’ESCALA 4 (4art Partit)

Alineació : Iker; Nizar, Iván; Joel, Oriol, Oscar; Pau / Jordi, Didac, Aleix.

Gols: 0-1 min. 2 Oscar, 0-2 min. 4 Joel, 0-3 min. 6 Joel /Descans/ 0-4 min. 14 Iker, 1-4 min. 19 (p).

Vicoria sense paliatius davant un rival que no ha pogut fer res davant la superioritat visitant. Només la mala sort i alguna vegada l'encert del porter contrari han impedit una victòria més clara. A la primera part han jugat : Iker; Nizar, Iván; Joel, Oriol, Oscar; Pau i a la segona : Pau; Jordi, Nizar; Aleix, Joel, Iker; Didac.