8ªJornada (Dissabte, 13-2-2010)

Partit que s'havia de jugar el passat 10 de gener però degut al mal temps es va haver de suspendre.

FC L'ESCALA 7 - CE GARRIGUELLA 2

Alineació: Joan; Narcís, Iván; Oriol, Marcos, Iker; Didac / Jordi, Joel, Aleix, Pau.

Gols : 1-0 Iker (min.4), 2-0 Iker (min.9) /Descans/ 2-0 /Descans/ 3-0 Iker (min.21), 3-1 nº9 (min.27), 3-2 nº7 (min.28) /Descans/ 4-2 Joel (min.31), 5-2 pp (min.33), 6-2 Joel (min.36), 7-2 Marcos (min.38)

Partit vibrant i dels que fan afició el jugat pel FC L'Escala i el CE Garriguella. S'ha de tenir en compte que els visitants tenen un equip molt potent, està entre els 3-4 millors equips de la categoria. Victòria justa encara que massa abultada pels mèrits que han fet els dos equips, resultat una mica enganyòs. L'equip local ha fet un dels millors últims quarts per no dir el millor de tota la Lliga.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Narcís, Iván; Oriol, Marcos, Iker; Didac. Primer període molt igualat amb molta lluita i treball per part dels dos equips. Domini de joc repartit i tres ocasions per cada conjunt, la diferència ha estat que els escalencs han aprofitat dues ocasions, en concret dos contracops molt espectaculars i ben trenats, gairebé perfectes. Per contra els de Garriguella totes les ocasions de gol que han tingut han vingut donades en jugades a pilota parada (molt ben executades pel seu nº8) que han portat veritable perill.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Narcís, Jordi; Joel, Marcos, Aleix; Pau. La igualtat ha estat la tònica d'aquest quart. Al contrari que al primer període no hi han hagut tantes oportunitats de gol , dues pels escalencs encara que no gaire clares i una dels visitants també a pilota parada.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Narcís, Iván; Oriol, Joel, Iker; Didac. Primers cinc minuts de domini escalenc encara que sense gaudir de cap ocasío per marcar a part del gol que ha arribat molt ràpid, en conret al primer minut. Del minut cinc al vuit petit desgavell local que ha aprofitat molt bé l'equip visitant per dominar més encara que sense fer molt perill. Els gols han vingut en dues jugades a pilota parada que els de Garriguella han executat a la perfecció posant la por al cos al seu rival. A l'ultim minut els locals han tingut una ocasió de gol que han desaprofitat.

Al darrer quart hem sortit amb: Iker; Joan, Jordi; Joel, Marcos, Aleix, Pau. L'últim període expectacular del FC L'Escala, el millor quart de tota la competició sense cap mena de dubte. A part dels quatre gols, s'ha dominat aclaparadorament i s'ha gaudit de dues-tres ocasions de gol més per poder ampliar el marcador. Els visitants al contrari que als tres primers períodes no han fet perill.

En definitiva victòria merescuda i difícil davant un molt bon rival. S'ha de remarcar que ha estat un dels millors partits que hem disputat aquest any.