CE P.SAVERDERA

ajornat

CE LLANÇÀ 4 - FC L'ESCALA 1

Alineació: Joan; Oscar, Joel, Iván; Narcís, Marcos; Didac / Jordi, Aleix, Oriol, Iker, Pau, Nizar.

Gols : 0-0 /Descans/ 0-0 /Descans/ 1-0 nº7 (min.26), 1-1 Marcos (min.27) /Descans/ 2-1 nº17 (min.35), 3-1 nº17 (min.39), 4-1 nº17 (min.40).

Gran partit el jugat avui per part del FC L'Escala. A diferència del partit de la primera volta en que els llançanencs van ser clarament superiors, avui el resultat ha sigut injust ja que no ha reflectit el que ha passat damunt el terreny de joc ja que el més just hagués estat un empat o perquè no una victoria escalenca perquè s'ha gaudit de més oportunitats de gol que el rival. Els dos primers quarts han estat molt igualats tots dos conjunts han gaudit d'un parell d'ocasions de gol no gaire clares. Amb l'1 a1 els escalencs han desaprofitat dues oportunitats de gol per avançar-se i inclús amb el 2 a1 n'ha tornat a disposar de dues de molt clares per empatar, al final i amb els visitants intentant empatar el CE Llançà ha aprofitat els dos últims minuts per marcar.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Oscar, Joel, Iván; Narcís, Marcos; Didac. Primer període molt igualat on les defenses s'han imposat als atacs, tots dos equips han gaudit d'una ocasió de gol no gaire clara.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Joel, Jordi; Aleix, Oriol, Iker; Pau. Segon quart gairebé calcat al primer, amb la diferència que la primera part ha dominat una miqueta més els llançanencs i a la segona els escalencs. Al minut 6 en Marcos ha entrat per en Pau.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Nizar, Iván; Oscar, Marcos, Joel; Didac. Domini escalenc abans que els locals s'avancessin al marcador els escalencs han gaudit d'una clara ocasió de gol per avançar-se en el marcador. això si inmediatament han empatat. A part del gol els llançanencs no han inquietat la porteria rival, en canvi els visitants n'han gaudit de quatre. Ha sigut el periode més ben jugat pel FC L'Escala. Al minut cinc ha entrat en Narcís per en Didac.

Al darrer quart hem sortit amb: Iker; Nizar, Jordi; Oriol, Marcos, Iker; Pau. Als primers cinc minuts el CE Llançà ha dominat una miqueta més això si sense molt perill, a part del 2 a 1 al minut cinc només havia tingut una oportunitat de gol. A partir del gol els escalencs han apretat al rival i han gaudit d'un parell d'casions per marcar sense saber aprofitar-les . Als dos ultims minuts ha vingut la petita debacle que ha desmbocat en el resultat final. Al minut cinc ha entrat l'Aleix per en Pau.

En definitva, derrota injusta escalenca davant un rival que no ha demostrat ser superior al FC L'Escala. Això si, ha tingut més "picada" de cara porteria (cosa que també és important en el futbol per no dir primordial). Avui han jugat de porter tot el partit en Joan jugant un destacat partit.

Felicitar a l' equip pel partit realitzat, i perque TOTHOM ha lluitat fins al màxim. De partits com el jugat avui se n'ha aprèn molt més que en tres o quatre dels que haviem jugat fins ara.

ÀNIMS i FELICITATS A TOTS !!! FORÇA L'ESCALA !!!