FUTBOL BASE ROSES

7-3

PU FIGUERES 6 - FC L'ESCALA 6

Alineació: Nizar; Joan, Joel, Iván; Narcís, Marcos, Iker / Aleix, Oscar, Oriol, Didac, Pau.

Gols : 1-0 Adri (min.2), 1-1 Iker (min.5) /Descans/ 1-1 /Descans/ 2-1 Xavi (min.24), 2-2 Marcos (min.25), 2-3 Narcís (min.26), 2-4 Marcos (min.27) /Descans/ 3-4 Pol(min.31), 4-4 Adri (min.33), 5-4 Pol (min.34), 5-5 Marcos (min.37). 6-5 Edgar (min.38), 6-6 Oscar (min.40).

Igual que en el partit de la primera volta ha sigut un gran partit de futbol entre dos molt bons equips de futbol, al meu entendre juntament amb el CE Llançà els dos millors equips de la categoria. Partit jugat de poder a poder, dels que fan afició amb alternatives constants en el joc i en el marcador. El resultat ha sigut el més just pel que s’ha vist avui damunt el terreny de joc, encara que qualsevol dels dos equips podia haver guanyat.

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Joan, Joel, Iván; Narcís, Marcos, Iker. Els primers tres minuts de partit el PUF ha sortit endolladíssim i els escalencs estaven aclaparats. Abans del primer gol ja han gaudit d’una ocasió de gol i després de posar-se per davant en el marcador hauria pogut ampliar l’avantatge però han fallat un penal (en Nizar l’ha aturat molt bé). Però després d’un canvi tàctic dels costaners han passat a dominar el partit, abans d’empatar ja han creat una gran ocasió de gol, tot seguit s’ha aconseguit empatar i abans d’acabar el període s’hauria pogut avançar en el marcador però el simultani no s’ha mogut.

Al segon període hem sortit amb: Nizar; Aleix, Joel; Oscar, Oriol, Didac; Pau. Al minut sis ha entrat en Marcos per en Pau. Període on els dos equips han lluitat molt i amb domini del joc altern, les defenses s’han imposat clarament als atacs. Els locals no han arribat cap vegada a la porteria escalenca, encara que ho ha intentat de totes les maneres possibles no ha pogut superar mai la defensa contrària. Els visitants per la seva banda també ho han intentat tot, això si han gaudit de dues clares ocasions per marcar però no les han sabut aprofitar.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Nizar, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Iker. Al començament del quart domini altern amb una ocasió de gol per cada equip, al minut quatre els unionistes s’avançaven en el marcador. Els escalencs s’han sabut sobreposar al gol i en cinc minuts espectaculars de bon futbol han remuntat el partit situant en el marcador un esperançador 2 a 4. Si aquest quart hagués durat un parell de minuts més s’hauria pogut ampliar encara més el marcador ja que els locals estaven molt tocats i els visitant estaven llançats.

Al darrer quart hem sortit amb: Joan; Aleix, Joel; Oscar, Oriol, Didac; Pau. Al minut cinc ha entrat en Marcos per en Pau. Sortida en tromba del PUF, primer gol molt afortunat dels locals que ha descentrat als costaners això ho aprofitat molt bé l’equip local que ha aconseguit capgirar el marcador. A partir de meitat de període s’ha igualat el partit amb domini altern això si arribant tots dos equips amb facilitat a l’àrea contrària. El FC L’Escala ha aconseguit empatar a cinc després que anteriorment ja hagués desaprofitat una immillorable ocasió per empatar. Després l’empat a cinc mitjançant una bona jugada al cap d’un minut d’haver empatat els escalencs han gaudit d’una altra ocasió per poder avançar-se en el marcador, tot seguit els locals han marcat el 6 a 5. I quan ja semblava que el marcador no es mouria després d’una gran parada del porter escalenc que podia haver significat el set a cinc s’ha iniciat un contracop rapídissim, fulgurant, perfectament executat i letal que ha significat l’empat definitiu.

En definitva, resultat just en un partit de futbol jugat de forma excel.lent per part dels dos conjunts. Els nens han fet disfrutar molt als pares i afeccionats que avui han assiitit al partit. Des d’aquí els encoratgem a que segueixin en aquesta línia i felicitem als jugadors de tots dos equips que ho han donat tot i a més a més han jugat molt bé a futbol. Avui han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun.