V TORNEIG CASTELL DE BEGUR (Diumenge, 30-5-2010)

FE BEGUR 4 - FC L'ESCALA 1 (1er partit)

Alineació: Joan; Nizar, Iván; Oscar, Oriol, Joel; Pau.

Gols : 0-1 Oscar (min.1), 1-1 (min.3), 2-1 (min.13), 3-1 (min.15), 4-1 (min.17)

Avui els parits han constat tots d’una part de 17 minuts.

Victoria justa del FE Begur encara que excessivament àmplia pels mèrits dels dos equips. El partit ha començat molt bé pels escalencs ja que s’han avançat al primer minut de joc. Tot seguit han gaudit d’una bona oportunitat de gol per aconseguir el 0-2 però ha estat a la següent jugada que els locals han aconseguit empatar mitjançant un gran contracop. A partir domini altern amb oportunitats de gol pels dos conjunts fins al minut 13 que els locals han fet el 2-1 a partir d’aquí els escalencs s’han enfonsat i això ho ha aprofitat el FE Begur per sentenciar el partit.

AT.BISBALENC 3 - FC L'ESCALA 2 (2n partit)

Alineació: Nizar; Aleix, Jordi; Narcís, Marcos, Iker; Didac.

Gols : 1-0 (min.1), 1-1 Marcos (min.6), 2-1 (min.11), 2-2 Didac (min.15), 3-2 (min.17)

Derrota escalenca davant l’equip que avui ha jugat més bé i ha estat el més regular de tot el Torneig per això al final ha guanyat el Campionat merescudament. S’ha de dir que l’equip costaner no té res a envejar al bisbalencs ja que són dos equips que han demostrat estar molt igualats i estar al mateix nivell, el que passa que avui ha estat més fi l’At. Bisbalenc. Partit que ha començat malament el conjunt visitant ja que al primer minut ja anava perdent, els primers cinc-sis minuts ha estat superior l’At.Bisbalenc i fins i tot podia haver augmentar el seu compte golejador però a partir de l’empat al minut 6 el partit s’ha igualat i els dos equips s’han jugat de tu a tu amb ocasions de gol pels dos conjunts. Al final quan l’empat dels escalencs ja semblava definitiu els del Baix Empordà han marcat el gol de la victoria en el darrer suspir de partit.

CF LES PRESES 1 - FC L'ESCALA 4 (3er partit)

Alineació: Nizar; Joan, Iván; Oscar, Oriol, Joel; Marcos / Pau

Gols : 0-1 Marcos (min.1), 0-2 Joel (min.3), 0-3 Marcos (min.6), 0-4 Oscar (min.9), 1-4 (min.14)

Victoria justa del FC L’Escala davant un rival que no ha pogut fer res davant l’allau de joc dels escalencs. Domini absolut dels costaners fins al minut 12 ja que a part dels quatre gols han gaudit de diverses ocasions de gol. Als últims minuts els garrotxins s’han estirat i han arribat a la porteria rival aconseguint fer el gol de l’honor. Victoria de molt de mèrit del FC L’Escala ja que el rival era de molta entitat al final ha quedat segon del Torneig. Al minut vuit ha entrat en Pau per en Marcos.

FE PALAMÒS 2 - FC L'ESCALA 1 (4rt partit)

Alineació: Joan; Aleix, Jordi; Narcís, Marcos, Iker; Didac / Joel

Gols : 1-0 (min.6), 1-1 Marcos (min.14), 2-1 (min.16)

Derrota del FC L’Escala totalment injusta. El partit ha estat totalment dominat pels escalens amb moltes ocasions desaprofitades, unes vegades per l’encert del porter palamosí i altres per manca d’encert dels atacants. Per contra la FE Palamòs ha sabut aprofitar dues ocasions aïllades, la primera aprofitant una gran contra i la segona a pilota parada per emportar-se el partit, quan els escalencs estaven pressionant més per guanyar el partit. Al minut 11 en Joel ha entrat per en Jordi. El FC L’Escala ha quedat 4º Classificat del Torneig.