1er Amistòs (Dissabte, 26-9-2009)

CF CORÇÀ 1 - FC L'ESCALA 3

Alineació : Joan, Nizar, Iván, Marcos, Oriol, Oscar i Aleix /Didac, Iker, Joel, Pau.

Gols: 0-0 /Descans/ 1-0 /Descans/ 1-1 Marcos, 1-2 Aleix /Descans/ 1-3 Joel.

Al ser un partit amistòs s'ha acordat fer quatre parts de 12 minuts. A la primera part hem començat jugant amb : Joan, Nizar, Iván, Marcos, Oriol, Oscar i Aleix. I a la mitja part hem sortit amb : Nizar, Joan, Iker, Marcos, Oscar, Joel i Oriol. Avui han jugat de porters en Nizar (dues parts), en Joan i l'Iker (una part cadascun).
Partit igualat encara que al final hem estat lleugerament superiors al rival, que tot s'ha de dir disposava de 4-5 jugadors de l'any 2002. A la primera part el CF Corçà gairabé no ens ha deixat sortir del nostre camp encara que tampoc ens ha fet perill, només un xut llunyà i l'anul.lacio d'un gol per clar fora de joc. A la segona part hem apretat una miqueta més nosaltres però amb prou feines hem creat un parell d'ocasions i per contra ens han marcat en una ocasió que ells han tingut. A la tercera part hem sortit molt forts i hem començat a fer vàries ocasions de gol fins que hem aconseguit remuntar, ells gairebé no han passat de mig camp. I a l'últim quart hem estat superiors encara que sense crear moltes ocasions de gol. En definitiva, resultat just tot i que ens ha costat superar al rival.