2n Amistòs (Diumenge, 4-10-2009)

FC L'ESCALA 2 - EF BAIX TER (2002) 5

Alineació : Nizar, Narcís, Iván, Marcos, Oriol, Joel i Didac /Iker, Joan, Oscar, Pau, Aleix.

Gols: 0-1 min.2, 0-2 min.5, 0-3 min 14 /Descans/ 1-3 min. 18 Oscar (p), 2-3 min 20 Marcos, 2-4 min 27 /Descans/ 2-5 min. 34.

Avui s'han jugat tres parts de 15 minuts. Al primer quart hem començat jugant amb : Nizar, Narcís, Iván, Marcos, Oriol, Joel i Didac. Els primers minuts hem sortit adormits i als cinc minuts ja perdiem 0-2 mercès a dos contracops, això ha pogut ser una de les claus del partit. En aquesta primera part hem dominat més nosaltres però només hem aconseguit crear dues jugades de veritable perill. Ja cap a les acaballes del primer quart ens han tornat a sorprendre amb un altre contracop i han tornat a marcar deixant pràcticament sentenciat el partit, en aquest quart han aprofitat les tres úniques oportunitats de les que han gaudit.

Al segon quart hem sortit jugant amb: Iker, Pau, Joan, Joel, Oscar, Marcos i Aleix. Hem sortit a per totes, creant moltes ocasions de gol en els 10 primers minuts. Al minut 5 ja ens haviem posat en un meritori 2-3 i semblava que teniem possibilitats de remuntar. Pero al minut 12 d'aquest quart hem tingut un petit despiste defensiu i ens han marcat. De totes maneres l'equip ha seguit apretant i hauriem pogut tornar a reduïr diferències, encara que no ha estat així.

En el tercer i últim quart, hem sortit jugant amb: Joan, Narcís, Pau, Oscar, Nizar, Iker i Didac, s'ha començat dominant molt i intentant la remuntada però a partir del gol al minut 4 hem vist que seria pràcticament impossible remuntar. Encara que s'ha intentat fins el darrer moment i s'ha gaudit de diverses ocasions de gol, fins i tot un xut al pal tot i això no ha estat possible remuntar el partit.

En definitiva victòria justa de l'EF Baix Ter, això si massa abultada pels mèrits del dos equips. Avui han jugat de porter en Nizar, l'Iker i en Joan (una part cadascun).