C.F. ESPLAIS

3-1

FE FIGUERES 6 - FC L'ESCALA 11

Alineació : Nizar, Joan, Iván, Narcís, Oscar, Joel i Didac /Pau, Jordi, Marcos, Oriol, Iker, Aleix.

Gols: 0-1 seg. 20 Joel, 0-2 min.2 Joel, 0-3 min. 3 Joel, 0-4 min. 5 Oscar, 0-5 min. 6 Joel /Descans/ 1-5 min. 11 nº8, 2-5 min 15 nº8, 3-5 min 17 nº10 /Descans/ 3-6 min. 21 Oscar, 3-7 min. 27 Joel, 4-7 min. 28 nº8, 5-7 min. 29 nº8, 5-8 min. 30 Narcís /Descans/ 5-9 min. 33 Marcos, 5-10 min. 34 Marcos, 5-11 min. 35 Marcos, 6-11 min. 38 p.p.

A última hora el Consell Comarcal ha fet un canvi, es fan 4 parts de 10 minuts quan sigui partit de Competició. Al primer quart hem començat jugant amb : Nizar, Joan, Ivan, Narcís, Oscar, Joel i Didac. Els primers minuts hem sortit a per totes i "endolladíssims" i als sis minuts ja guanyavem 0-5, això sense cap mena de dubte ha estat la clau del partit. En aquesta primera part ells gairabé no han arribat, nomes un parell de vegades tot i les reduïdes dimensions del terreny de joc.

Al segon quart hem sortit jugant amb: Nizar, Pau, Jordi, Marcos, Oriol, Iker i Aleix. Als primers 5 minuts la Fundació ha sortit molt forta mercès al seu nº8 que al primer quart havia passat desapercebut i el marcador s'ha situat en un perillòs 3-5. Als darrers quatre minuts d'aquest quart hem disputat de dues o tres ocasions però no hem tingut la fortuna de marcar.

En el tercer quart, hem sortit jugant amb: Nizar, Joan, Ivan, Narcís, Oscar, Joel i Didac. El quart ha començat molt bé per nosaltres perquè hem marcat molt ràpid i això ens ha donat tranquilitat per poder fer el nostre joc i posteriorment tornar a augmentar la diferència. Però un parell de minuts d'inspiració del seu nº8 els ha permès posar-se en un perillòs 5-7 a manca d'un minut per acabar el quart. Al darrer minut hem apretat molt i hem tingut un parell d'ocasions i hem obtingut la nostra recompensa al darrer instant situant un resultat més just pel que s'havia vist damunt el terreny de joc (5-8).

Al darrer quart, hem sortit jugant amb: Iker, Nizar, Jordi, Marcos, Oriol, Aleix i Pau. L'equip ha sortit molt fort i en cinc minuts pletòrics hem marcat tres gols seguits, situant el marcador en un tranquilitzador i just 5-11. A les acaballes del partit ells han fet el definitiu 6-11.

En definitiva victòria justa del FC L'Escala en un partit on hi han hagut molts de gols degut a les reduïdes dimensions del terreny de joc. Avui han jugat de porter en Nizar els tres primers quarts. L'Iker i en Joel s'han repartit l'últim quart.