3ªJornada (Diumenge, 15-11-2009)

FUTBOL BASE ROSES

-

Pª U. FIGUERES

5-6

C.E. LLANÇÀ

-

C.F. PERALADA

8-0

F.E. FIGUERES

-

CE P.SAVERDERA

3-2

CFB SANT PERE

-

F.C. L'ESCALA

0-9

C.F. ESPLAIS

-

CE EMPURIABRAVA

3-0

BASE L'EMPORDANET

-

CE GARRIGUELLA

3-2FCB SANT PERE P. 0 - FC L'ESCALA 9Alineació : Nizar, Joan, Ivan, Narcís, Oscar, Iker i Oriol / Pau, Marcos, Aleix.

Gols: 0-1 m. 2 Iker, 0-2 min.4 Oriol, 0-3 min. 6 Oriol, 0-4 min. 8 Iker, 0-5 min. 9 Iker /Descans/ 0-6 min. 16 Marcos /Descans/ 0-7 min. 25 Iker, 3-7 min. 28 Iker /Descans/ 0-9 min. 37 MarcosHem començat jugant amb : Nizar, Joan, Ivan, Narcís, Oscar, Iker i Oriol .Primer quart molt ben jugat per part de l'equip escalenc. S'ha estat clarament superior al rival que gairabé no ha passat de mig i no ha creat cap ocasió.

Al segon quart hem sortit jugant amb: Nizar, Pau, Ivan, Narcís, Marcos, Oscar i Aleix. En aquest quart hem merescut un resultat més ampli però ha faltat encert de cara a porteria. Ells han gaudit d'un parell d'ocasions no gaire clares que ha resolt molt bé el nostre porter.

En el tercer quart, hem sortit jugant amb: Joan, Nizar, Pau, Marcos, Oriol, Iker i Aleix. En aquest quart els santperencs s'han estirat una mica més, encara que els escalencs han tornat a dominar el joc i el marcador.

Al darrer quart, hem sortit jugant amb: Iker, Iván, Nizar, Narcís, Aleix, Marcos i Pau. Potser ha estat la part més igualada ja que ells han estat molt concentrats i ens ha costat una mica crear ocasions. Als últims cinc minuts han sortit l'Oscar, en Joan i l'Oriol.

En definitiva victòria clara i merescuda davant un rival que ha fet el que ha pogut, en un magnífic camp per a la pràctica de Futbol-7. Avui s'ha de destacar que l'equip ha fet un gran joc de conjunt, fent algunes triangulacions amb molt de mèrit i a més tohom ha estat molt ben posicionat damunt el terreny de joc.Vídeo del mòbil de l'Antonio (el pare de l'Iván).