CFB SANT PERE

5-0

CE EMPURIABRAVA 1 - FC L'ESCALA 3

Alineació: Nizar; Joan, Iván; Joel, Marcos, Iker; Didac / Jordi, Narcís, Oscar, Aleix, Pau.

Gols : 0-1 min.3 Marcos, 0-2 min.9 Joel, /Descans/ 1-2 min.10 nº11 /Descans/ 1-3 min.26 Marcos /Descans/ 1-3.

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Joan, Iván; Joel, Marcos, Iker; Didac. Primer quart dominat pel conjunt escalenc que a part dels gols ha gaudit de tres o quatre ocasions de gol, per altra banda el rival no ha passat gairebé cap vegada de mig camp.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Nizar, Jordi; Aleix, Oscar, Narcís, Pau. Només de començar (als 15 seg.) ens han marcat ja que ens han agafat una mica despistats. Període on hi ha hagut molt migcampisme amb domini altern i sense ocasions per cap dels dos equips,a part del gol. S'han imposat clarament les defenses als atacs.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Nizar, Iván; Didac, Marcos, Iker; Pau. Hem dominat el joc clarament encara que no tant abassegadorament com al primer quart, a part del gol hem creat dues ocasions més de gol. El CE Empuriabrava no ha creat gens de perill.

Al darrer quart hem sortit amb: Nizar; Joan, Jordi; Narcís, Oscar, Joel; Aleix. Domini clarissim però estèril de l'equip visitant ja que no ha tingut el premi del gol tenint en compte que ha gaudit de tres o quatre oacsions per marcar.

En definitiva victòria merescuda, encara que podia haver estat més àmplia ja que l'encert del porter local i el lamentable estat del terreny de joc ho han impedit, davant un rival que encara que gairabé no ha passat del mig del camp, ha lluitat molt, s'ha defensat molt bé i amb ordre no donant cap pilota per perduda. Han jugat de porter en Nizar i en Joan dues parts cadascun.