CE GARRIGUELLA

0-8

FC L'ESCALA 3 - PU FIGUERES 1

Alineació: Joan; Nizar, Jordi; Oriol, Marcos, Iker; Pau / Iván, Oscar, Aleix, Joel, Narcís, Didac.

Gols : 1-0 Marcos (min.3), 1-1 nº10 (min.7) /Descans/ 2-1 Joel (min.17) /Descans/ 2-1 /Descans/ 3-1 Oscar (min.37)

Partit dels que fan afició davant un gran equip amb alternatives constants en el joc i molta intensitat.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Nizar, Jordi; Oriol, Marcos, Iker; Pau. Primer cinc minuts en que hem sortit molt forts i hem creat un parell d'ocasions abans de marcar l'1 a 0. A partir del minut cinc els unionistes han passat ha dominar el partit i han aconseguit empatar. Això si a part del gol només s'han acostat amb cert perill en una ocasió. En resum cinc minuts per cada equip.

Al segon període hem sortit amb: Nizar; Oscar, Iván; Aleix, Joel, Narcís, Didac. Només de començar els visitants ens han creat una ocasió i en els dos primers minuts ens han apretat i han tinfut una altra ocasió de gol. A partir del tercer minut hem començat a dominar el partit i hem creat un parell d'ocasions abans de marcar el segon gol.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Joan, Jordi; Oriol, Marcos, Iker; Pau. Començament d'aquest quart amb una ocasió per cada equip. Al minut dos els unionistes han desaprofitat un penalti. Durant aquest periode les alternatves han estat constants i cada equip ha gaudit de varies oportunitats per marcar.

Al darrer quart hem sortit amb: Joan; Oscar, Iván; Aleix, Joel, Narcís; Didac. Últim periode vibrant i emocionant ja que el partit estava molt igualat. Tots dos equips han gaudit de les mateixes ocasions de gol (4 ó 5), inclús els escalencs han desaprofitat un penalti, encara que al cap d'un minut han fet el gol de la tranquilitat. Al minut 7 s'ha retirat lesionat en Narcís i ha entrat en Marcos.

En definitiva victòria de molt de mèrit enfront d'un equip que mai ha donat el partit per perdut Partit vibrant que hi ha hagut de tot: lluita, qualitat, intensitat, emoció, joc de conjunt, moltes ocasions, penaltis, una mica de polèmica ...