C.F. ESPLAIS

3-2

CE P.SAVERDERA 0 - FC L'ESCALA 5

Alineació: Joan; Nizar, Pau; Oscar, Oriol, Joel; Aleix / Iván, Narcís, Marcos, Iker, Didac.

Gols : 0-1 Joel (min.9) /Descans/ 0-2 Marcos (min.13), 0-3 Marcos (min.16) /Descans/ 0-4 Aleix (min.25) /Descans/ 0-5 Marcos (min.37)

Bon partit el realitzat per l'equip escalenc davant un rival lluitador i fort físicament, encara que en algunes fases de partit semblava que l'equip estava desconectat. Victoria justa vistos els mèrits d'un i altre equip.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Nizar, Pau; Oscar, Oriol, Joel; Aleix. Primer període on ens ha tornat a costar entrar al partit igual que als darrers partits. L'equip estava nerviòs i força imprecís però a mesura que han anat passant els minuts ens hem assentat i després d'un parell d'ocasions no gaire clares hem aconseguit marcar a les acaballes d'aquest període.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Nizar, Iván; Narcís, Marcos, Iker, Didac. S'ha començat més concentrat que a l'anterior quart i després d'apretar-los sense gaudir d'ocasions de gol hem marcat el 0 a 2 que ha donat molta tranquilitat. A partir de llavors l'equip ha començat a tenir ocasions per marcar i ha dominat molt l'equip contrari que igual que al primer quart no tingut cap oportunitat de gol..

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Pau, Joan; Oscar, Oriol, Joel; Aleix. En aquest període a diferència del primer s'ha sortit més concentrat i tot i no jugar amb gaire fluïdesa s'han tingut varies opurtunitats per marcar a part del gol. Ells han arribat una vegada a porteria i sense fer massa perill.

Al darrer quart hem sortit amb: Nizar; Joan, Iván; Narcís, Marcos, Iker, Didac. L'últim període ha sigut un dels més ben jugats per l'equip, amb moltes combinacions i oportunitats encara que només s'hagi aconseguit fer un gol. El Palu-Saverdera ens ha agafat en un parell de contracops això si sense fer massa perill.

En definitiva victòria clara i treballada davant un rival que ha lluitat molt . A remarcar que ha estat una matinal amb tramuntana però sense que fes la fred d'anteriors partits.