CE P.SAVERDERA

ajornat

CF PERALADA 1 - FC L'ESCALA 11

Alineació: Joan; Nizar, Oscar; Narcís, Marcos, Aleix; Didac / Jordi, Joel, Oriol, Iker, Pau.

Gols : 0-1 Marcos (min.9) /Descans/ 0-2 Iker (min.11), 0-3 Joel (min.13), 0-4 Iker (min.18) /Descans/ 0-5 Marcos (min.22), 0-6 Marcos (min.24), 0-7 Narcís (min.26), 1-7 nº7 (min.29) /Descans/ 1-8 Joel (min.31), 1-9 Joel (min.35), 1-10 Joan (min.36), 1-11 Joel (min.38)

Gran partit el realitzat per l'equip escalenc, encara que al contrari del que indica el marcador no ha estat fàcil al principi del partit ja que ens ha costat entrar al partit. Victoria molt més àmplia del que s'esperava.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Nizar, Oscar; Narcís, Marcos, Aleix; Didac. Primer període on ens ha costat entrar al partit. Als primers minuts molt migcampisme i cap ocasió per part dels dos equips. No ha estat fins als últims tres minuts que els visitants han apretat fins que han aconseguit marcar al final del quart.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Nizar, Jordi; Joel, Oriol, Iker, Pau. S'ha començat molt fort i als primers cinc minuts a part dels dos gols s'ha disposat de dues ocasions molt clares. En aquest quart s'ha estat molt superior al rival ja que amb prou feines han passat de mig camp.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Joan, Oscar; Narcís, Marcos, Aleix; Didac. Als primers cinc s'ha passat per damunt dels locals aconseguint tres gols i dominant clarament. A la segona meitat del quart els locals han fet dos o tres contracops molt perillosos que ha parat molt bé en Nizar i al final han aconseguit fer el gol de l'honor.

Al darrer quart hem sortit amb: Nizar; Joan, Jordi; Joel, Oriol, Iker; Pau. Últim període on hem estat superiors amb molts gols i ocasions. El CF Peralada ha gaudit d'un contracop per aconseguir marcar però no ha pogut ser.

En definitiva victòria clara i contundent davant un rival que està a meitat de la taula classificàtoria. A remarcar que ha estat una matinal amb tramuntana i molta fret.