CE GARRIGUELLA

ajornat

FC L'ESCALA 12 - FE FIGUERES 0

Alineació: Nizar; Joan, Iván; Oriol, Marcos, Iker; Pau / Jordi, Narcís, Oscar, Joel, Didac.

Gols : 0-0 /Descans/ 1-0 Joel (min.11), 2-0 Joel (min.13), 3-0 Joel (min.16), 4-0 Joel (min.17), 5-0 Joel (min.18) /Descans/ 6-0 Iker (min.21), 7-0 Oriol (min.23), 8-0 pp (min.25), 9-0 Iker (min.28), 10-0 Marcos (min.29) /Descans/ 11-0 Nizar (min.36), 12-0 Joel (min.37)

Partit, en que a part del primer quart el FC L'Escala ha passat per sobre del rival sense donar-li cap opció. Això si, s'ha de dir que l'equip figuerenc respecte al partit de la primera volta venia amb un parell de baixes força significatives.

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Joan, Iván; Oriol, Marcos, Iker; Pau. Primer període on els escalencs han estat clarament superiors al rival, això si sense encert de cara a porteria ja que s'han gaudit de 3-4 ocasions força clares i algunes vegades l'encert del porter rival i altres la mala sort han impedit que els escalencs marquessin.

Al segon període hem sortit amb: Nizar; Joan, Jordi; Narcís, Oscar, Joel; Didac. Sortida fulgurant dels locals, que han passat per sobre el rival. A part dels gols s'han tingut diverses oportunitats força clares de gol.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Nizar, Iván; Oriol, Marcos, Iker; Pau. Igual que al segon quart, domini aclaparador sobre un rival que no ha pogut passar gairebé de mig camp. A part dels gols també s'ha gaudit de vàries ocasions de gol

Al darrer quart hem sortit amb: Joan; Nizar, Joel; Narcísl, Oscar, Jordi, Didac. L'últim període ha seguit la tònica dels dos darrers, encara que només s'ha aconseguit marcar dos gols.

En definitiva victòria clara i justa davant un rival que poc ha pogut fer davant la superioritat del FC L'Escala.