BASE L'EMPORDANET

3-1

FC L'ESCALA 13 - FC SANT PERE P. 0

Alineació: Joan; Nizar, Iván; Oscar, Oriol, Joel; Didac / Pau, Marcos, Iker, Aleix.

Gols : 1-0 Joel (min.5), 2-0 Joel (min.8) /Descans/ 3-0 Joan (min.12), 4-0 Marcos (min.15), 5-0 Joel (min.16), 6-0 Iker (min.17), 7-0 Aleix (min.18), 8-0 Iker (min.20) /Descans/ 9-0 Didac (min.27) /Descans/ 10-0 Oriol (min.31), 11-0 Nizar (min.35), 12-0 Oscar (min.38), 13-0 Marcos (min.40)

Avui els escalencs han sigut molt superiors al rival, encara que s'ha de remarcar que respecte al partit de la primera volta els de Sant Pere han estat molt més ben situats al camp i fruit d'això al primer quart ha costat força de marcar el primer gol.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Nizar, Iván; Oscar, Oriol, Joel; Didac. Primer període on als escalencs els hi ha costat molt marcar el primer gol ja que els visitants han defensat molt bé. A part dels dos gols només hem tingut dues ocasions de gol.

Al segon període hem sortit amb: Nizar; Pau, Joan; Joel, Marcos, Iker; Aleix. Segon quart gairebé perfecte dels locals, que han passat per sobre el rival. A part dels gols s'han tingut diverses oportunitats de gol. Els de Sant Pere han xutat una vegada a porteria.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joel; Pau, Iván; Oscar, Oriol, Aleix; Didac. També domini escalenc encara que sense aprofitar les diverses ocasions de gol que s'han tingut. Els visitants han gaudit d'un parell de contres.

Al darrer quart hem sortit amb: Iker; Nizar, Marcos; Joan, Oriol, Iván; Pau. Igual que al segon quart, domini aclaparador sobre un rival que no ha pogut passar gairebé de mig camp. A part dels gols també s'ha gaudit de vàries ocasions de gol més. Al minut cinc han entrat l'Aleix, l'Oscar i en Didac per l'Iván, l'Oriol i en Pau.

En definitva victoria escalenca davant un rival que ha fet el que ha pogut i que ha lluitat molt. Avui han jugat de porter en Joan, en Nizar, en Joel i l'Iker, una part cadascún.

El nostre càmara professional: Oriol.