CE GARRIGUELLA

ajornat

FC L'ESCALA 10 - EF B.L'EMPORDANET 1

Alineació: Nizar; Joan, Iván; Narcís, Marcos, Iker; Pau / Aleix, Jordi, Oscar, Oriol, Joel, Didac.

Gols : 0-1 Joel P. (min.7) /Descans/ 1-1 Joel (min.12), 2-1 Joel (min.13), 3-1 Didac (min.17), 4-1 Joel (min.19) /Descans/ 5-1 Marcos (min.22), 6-1 Nizar (min.25), 7-1 Iván (min.26),8 -1 Nizar (min.28), 9-1 Marcos (min.30) /Descans/ 10-1 Oriol (min.32).

Bon partit el jugat avui pels escalencs davant un rival que ha aguantat fins al principi del segon període, a partir de llavors superioritat total i domini abassegador.

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Joan, Iván; Narcís, Marcos, Iker; Pau. L’equip ha començat com sempre dominant i creant tres oportunitats clares de gols que no s’han aprofitat durant els primers cinc minuts. Després el joc s’ha equilibrat sense un dominador clar del partit això si cap equip ha gaudit de cap oportunitat per marcar. Al minut 7 els visitants s’han avançat en el marcador i els escalencs han quedat bloquejats i no s’han acostat amb perill a la porteria contrària.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Aleix, Jordi; Oscar, Oriol, Joel; Didac. Inici fulgurant dels locals que en 3 minuts han remuntat el partit. Clar domini escalenc gaudint de vàries ocasions de gol a part dels gols que ha marcat. Ha estat la clau del partit ja que a partir de llavors els visitants s'han enfonsat.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Iker; Joan, Iván; Nizar, Marcos, Narcís; Pau. El B.L’Empordanet ha quedat molt tocat després de la remuntada local. Exhibició de l’equip que a part dels gols que han marcat han tingut vàries oportunitats per ampliar el compte golejador. Gols i jugades de tots els colors.

Al darrer quart hem sortit amb: Iker; Aleix, Jordi; Oscar, Oriol, Joel; Didac. S’ha sortit dominant molt i abans de marcar el gol al minut 2 ja s’havia gaudit d’una ocasió de gol. Després del gol s’ha continuat dominant però no hem pogut perforar la porteria rival. S’ha de remarcar que l’arbitre s’ha despistat i ha pitat el final del partit un minut abans de l’hora.

En definitva, victoria justa escalenca davant un rival que al primer quart ha plantat cara però a partir de llavors no ha pogut fer res davant la superioritat que ha mostrat el FC L'Escala. Avui han jugat de porter l’Iker dues parts i en Nizar i en Joan una part cadascun.