CFB SANT PERE

12-1

CE GARRIGUELLA 2 - FC L'ESCALA 2

Alineació: Joan; Aleix, Jordi; Nizar, Marcos, Iker; Pau / Narcís, Iván, Oscar, Oriol, Joel, Didac.

Gols: 0-1 Iker (min.7) /Descans/ 0-1 /Descans/ 0-1 /Descans/ 0-2 Joel (min.32), 1-2 Roger (min.33), 2-2 Roger (min.35).

Partit molt disputat el que avui s’ha jugat a Garriguella entre dos molt bons equips. Tots dos equips ho han donat tot i han lluitat fins al final en un partit dels que fan afició. El resultat més just potser hauria estat una victòria escalenca ja que als dos últims quarts ha desaprofitat sis-set ocasions per marcar molt clares que unes vegades el desencert escalenc i altres les aturades del porter local han impedit que els visitants decantessin el partit al seu favor, els locals en canvi n’han aprofitat dues de les tres que han tingut.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Jordi; Nizar, Marcos, Iker; Pau. Primer quart amb molt migcampisme i domini altern, això si sense que cap equip crees ocasions de gol. De fet a part del gol marcat al minut set només els escalencs han gaudit d’una ocasió gens clara en el llançament d’un corner. Els locals no han arribar a xutar a porteria.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Narcís, Iván; Oscar, Oriol, Joel; Didac. Molta lluita per tots dos bandos això si amb domini escalenc, amb només dues ocasions de gol una de elles claríssima.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Aleix, Jordi; Joel, Marcos, Iker; Pau. Domini aclaparador dels escalencs ja que han gaudit de 4 o 5 ocasions força clares per ampliar l’avantatge. No hagués sigut res estrany que el FC L’Escala hagués arribat al final d’quest quart amb un zero a tres o quatre com a mínim. Al minut cinc ha entrat en Joan per en Pau.

Al darrer quart hem sortit amb: Nizar; Narcís, Iván; Oscar, Oriol, Joel; Didac. Període molt estrany, els visitants han tingut una oacasió de gol claríssima només començar i tot seguit han ampliat el marcador marcant el 0 a 2. Els locals han reduït distancies al cap d’un minut, els escalencs han quedat un mica desorientats i al cap d’un minut han tornat a marcar mitjançant un corner olímpic (han aprofitat molt bé les jugades a pilota parada igual que van fer al partit de la primera volta que ja ens van marcar dos gols de corner).A partir de l’empat i fins al final del partit els visitants ho han intentat tot per guanyar el partit però no ha pogut ser malgrat disposar de tres claríssimes oportunitats de gol per fer-ho.

En definitva, partit dels que fan afició per la lluita i entrega dels dos equips. Empat força injust ja que els escalencs han gaudit de innombrables ocasions de gol per guanyar el partit, per contra s’ha de reconéixer que el Garriguella no ha xutat a porteria fins a l'últim quart i han sabut aprofitar dues de les tres que han tingut (això també té molt mèrit). Avui han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun.